طرز تهیه دوکبوکی گوکمول

طرز تهیه دوکبوکی یکی از غذاهای مشهور خیابانی کره‌ای است. این غذا معمولاً در کنار خیابان‌های نزدیک به

توسط مدیر سایت در 28 مرداد 1402

طرز تهیه دوکبوکی یکی از غذاهای مشهور خیابانی کره‌ای است. این غذا معمولاً در کنار خیابان‌های نزدیک به رستوران‌ها فروخته می‌شود. دوکبوکی انواع مختلفی دارد که رایج‌ترین آنها با سس قرمز همراه با کیک برنجی تهیه می‌شود. در برخی از دوکبوکی‌ها از سس فلفل تند بیشتری استفاده می‌شود و یا در برخی دیگر از سوپ غلیظ‌تری استفاده می‌شود. به هر حال هر تغییری در دوکبوکی بدهید باز هم غذای خوشمزه‌تری به دست خواهید آورد.

 

طرز تهیه دوکبوکی گوکمول

گوکمول به زبان کره‌ای به معنای سوپ بیشتر است، پس احتمالاً متوجه شده باشید که در طرز تهیه دوکبوکی گوکمول قرار است از س.پ بیشتری استفاده کنیم.

 مواد لازم

  • 300 گرم کیک برنجی
  • 2 عدد تخم‌مرغ آب‌پز سفت
  • 2 ورقه فیش کیک کره‌ای
  • 1 عدد ساقه پیازچه

مواد لازم برای سوپ دوکبوکی

  • 1 قاشق غذاخوری پودر ماهی متوتا
  • دو و نیم فنجان آب

مواد لازم برای تهیه سس دوکبوکی

  • 1 قاشق غذاخوری گوچوقارو (رب فلفل کره‌ای)
  • نصف قاشق غذاخوری گوچوجانگ  (رب فلفل قرمز کره‌ای)
  • نصف قاشق چایخوری سس سویا
  • نصف قاشق چایخوری سس ماهی متوتا
  • نصف قاشق غذاخوری شکر

دستور تهیه

  1. اگر در طرز تهیه دوکبوکی از کیک برنجی سفت استفاده می‌کنید، کیک برنجی‌ها را به مدت 10 دقیقه در آب متناسب با دمای اتاق خیس کنید. فیش کیک‌ها را هم به اندازه لقمه ببرید.
  2. نیمی از پیازچه را خرد کنید و نیمی دیگر را به شکل لایه بلند ببرید و کنار بگذارید.
  3. برای تهیه سوپ دوکبوکی، ماهی متوتا را خرد کنید. کمی از ماهی را در تابه بدون روغن تفت دهید تا کمی برشته شود. سپس در بلندر بریزید و به شکل پودر دربیاورید.
  4. در یک تابه متوسط، آب و 1 قاشق غذاخوری از پودر ماهی را اضافه کنید. بقیه مواد سس را هم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. کیک برنج را که در مرحله 1 آماده کرده بودید آبکشی کنید و داخل تابه بریزید. پیازچه را هم به این مخلوط اضافه کنید. کمی از پیازچه را نگه دارید.
  5. اجازه دهید کیک برنج داخل سوپ بپزد و پیازچه هم نرم شد. برای این مرحله از طرز تهیه دوکبوکی به 10 دقیقه زمان نیاز دارید. بعد از 10 دقیقه بقیه پیازچه را اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 1 الی 2 دقیقه دیگر نیز بپزد. موقع سرو، تخم‌مرغ‌های آب‌پز را روی دوکبوکی قرار دهید و میل کنید.

 

منبع: طرز تهیه دوکبوکی  آپ کوک

آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن